Vooraankondiging nieuwe sloten

Published On: september 11th, 2024By Categorieën: Actueel, GHT, Homepage, Jeugd, Materiaalcommissie, Puntjes-op-eem, Vereniging268 words
De hangsloten op de achtenloods, brandstofkist, zeilkast, motorberging Mandarijneend en dissels van de botenwagens gaan we vervangen door cijfersloten!

Telkens als je ermee bezig bent vraag je je af of het nu wel zo handig is: eerst een sleutel uit een kastje of laatje elders in het pand halen voordat je de achtenloods open kan maken. En als je constateert dat degene voor jou is vergeten de sleutel terug te leggen en er negen man voor niets om 7:30 op het vlot staat weet je het zeker: Dit moet anders!!

En dat zijn we dus ook aan het regelen. De hangsloten gaan we op korte termijn vervangen door exemplaren met een cijfercode. En deze krijgen in elk geval voorlopig dezelfde code als de voordeur. Dus als je het gebouw in kan, kan je ook de achtenloods in. En dat geldt dus ook voor de andere genoemde plekken.
Het model slot dat we hebben gekozen is stevig en weersbestendig. De code moet je instellen op de zwarte lijn. Zie foto, de ingestelde code begint nu met 25 en niet met 14. Dit is dus niet de code waarmee de sloten open gaan, want de juiste code is er een die alle leden al kennen … de code van de voordeur.
Om te voorkomen dat de sloten kwijtraken, bevestigen we ze met een lijntje op hun plek.

BELANGRIJK: We vragen iedereen om na gebruik de codes altijd weg te draaien en ook de te beveiligen locaties na gebruik weer af te sluiten!

De sloten gaan we in gebruik nemen na het verschijnen van de Actueem van september, spoedig na 15 september. Lees hiervoor de Actueem!