Uitnodiging Takeldag zaterdag 2 november 2024

Published On: september 16th, 2024By Categorieën: Vereniging, Zeilen393 words

De winter staat voor de deur, de dagen worden korter en onze zeilers maken zich op voor de laatste vaaruurtjes van het seizoen. Het is weer bijna zover: de jaarlijkse Takeldag van BWV de Eem staat voor de deur en we nodigen alle leden en geïnteresseerden uit om samen met ons onze zeilboten winterklaar te maken.

Datum: Zaterdag 2 november
Tijd: Start om 9.30 uur
Locatie: Haven BWV de Eem

Op deze dag verdelen we de taken, variërend van het aftuigen van de boten tot het zorgvuldig opruimen van de zeilen. We takelen de boten uit het water, spuiten ze grondig schoon en dekken ze keurig af onder hun zeilhoezen. Er wordt in kleine groepen van twee tot drie personen gewerkt, wat een mooie gelegenheid biedt om nog meer te leren over ons materiaal terwijl je actief meewerkt.

Nieuw: Alle leden en ook niet-leden zijn welkom
Ben je (nog) geen lid of nog niet in aanraking geweest met het zeilen? Dit jaar bieden we deze takeldag als “snuffel”-vrijwilligersdag aan voor iedereen die mee wil helpen en meer wil weten over onze zeilvloot en de zeilsport of gewoon zin heeft in een leuke, leerzame dag aan het water. Kom ontdekken wat zeilen bij onze vereniging inhoudt. Uiteraard is dit zonder verplichtingen! Mocht je geïnteresseerd zijn dan vertellen we graag wat de zeilmogelijkheden voor jou zijn.

Lunchpauze & diploma-uitreiking
Rond het middaguur genieten we gezamenlijk van een smakelijke lunch. Tijdens de pauze reiken we de behaalde diploma’s uit aan onze zeilers en bedanken we onze gewaardeerde instructeurs en vrijwilligers voor hun inzet.

Wat neem je mee?
Kleed je warm en comfortabel, en vergeet niet om regenkleding mee te nemen voor het geval dat. Alle benodigde schoonmaakmaterialen zijn aanwezig.

Aanmelden en tijdschema
Je bent de hele dag welkom. Kun je niet de hele dag aanwezig zijn? Geen probleem! Schrijf je in voor een specifiek dagdeel. We verzoeken je wel om je tijdig aan te melden, zodat we de lunch goed kunnen voorbereiden.
Of je nu komt om te helpen, te leren of gewoon voor de gezelligheid, we hopen je te zien op deze bijzondere dag. Vergeet niet: vele handen maken licht werk!

» Aanmelden voor de Takeldag. (alleen voor leden, je logt in op MIJN BWV). Ben je geen lid, kom dan gewoon langs op deze gezellige dag.

Met sportieve groet,
Zeilcommissie van de BWV de Eem, infozeilen@bwvdeeem.nl